Të gjitha kategoritë

MISIONI DHE VIZIONI I PUHLERIT

Bluarja është më e thjeshtë se kurrë!

Vizioni është të bëhemi ofruesi kryesor në botë i veglave të makinerive CNC dhe zgjidhjeve të sistemit të bluarjes dhe shpërndarjes. 

certifikatat

RRETH PUHLER-it

Histori
PUHLER International Trading (Shanghai) Co, Ltd, u themelua në Shangai në 2001, LEIMIX Group (Guangdong) Co., Ltd, u themelua në Guangzhou në 2007 si Selia Qendrore e grupit.

Dy Marka
PUHLER dhe JINLING janë dy markat kryesore të grupit, produkte me cilësi të lartë që përputhen me standardet e Gjermanisë dhe Japonisë dhe të përshtatshme për tregje.

PUHLER Tani
Tani grupi PUHLER ka një ndërmarrje të re kryesore Hunan JINLING Machine Tool Co., Ltd (trashëguar nga Changsha No. 2 Machine Tool Works) me më shumë se 66 vjet histori të projektimit dhe prodhimit të veglave të makinerive, është prodhuesi më i madh i veglave të makinerive në Kinën e Jugut. . Hunan JINLING Machine Tool Co., Ltd është një furnizues i mirënjohur i "veglave të makinerisë dhe kontrollit, pajisjeve kthyese dhe inxhinierisë mekanike dhe elektronike" në ndërmarrjet prodhuese vendase. Është një prodhues i plotë industrial i specializuar në torno CNC me pesë akse të shkallës së lartë. dhe komponentët kryesorë funksionalë në Kinë, me një normë kontrollueshmërie autonome prej më shumë se 85%. Biznesi i saj mbulon teknologjinë e përpunimit të tornimit, bluarjes, bluarjes dhe lustrimit në industrinë e prodhimit me precizion të lartë dhe njihet si një nga ndërmarrjet kryesore në industrinë e mjeteve të makinerisë në Kinë.

APLIKIMI PËR PRODUKTET PUHLER

Materialet kimike:
Bojë dhe veshje, pigmente dhe ngjyra, ngjitës, kimikate bujqësore, nano qeramika, minerale inorganike si materialet e baterive etj.

Ëmbëlsira ushqimore:
Çokollatë, lëng kakao, sheqer pluhur, erëza, spërkatje etj.

Kozmetikë farmaceutike:
Tableta, injeksione, shampo, materiale biologjike etj.

Mineralet minerale:
Metalet, tokat e rralla, karbonat kalciumi, talk dhe grafit etj.